zondag 13 juni 2010

Pledge This!

Posted on 4/10/2009 at lexcoaster.blog2blog.nl

http://www.moviemeter.nl/film/32307

Vraag me niet waarom ik deze poep in vredesnaam heb herzien, misschien had ik gewoon zin het een en ander af te kraken, 'egotrip' films zoals Glitter, Get Rich or Die Tryin' en deze film lenen zich daar uitermate goed voor. This is the kind of movie you love to hate, wees eerlijk.

De humor is van kinderlijk slecht niveau, het soft erotische mist totaal zijn doel, de film zit vol met clichés die al 100x zijn geprobeerd in andere films, het acteerwerk is beneden alle peil en het verhaal is flinterdun en gaat helemaal nergens over. Daarnaast getuigd de regie van ongelofelijk weinig inspiratie en staat de walgelijke soundtrack je al direct tegen. Dit alles maakt de film zó slecht dat het zelfs een uitdaging wordt hem uit te zitten.

Dan hebben we nog Paris Hilton. Haar totaalgebrek aan acteerkwaliteiten helpen de film er ook niet op vooruit, eerder achteruit. Ze hoeft alleen een irritant en oppervlakkig dom blondje te spelen, ongeveer het type wat ze zelf is, en laten we eerlijk zijn: met zo'n hoofdpersoon krijgt de kijker nooit enige affiniteit. En zelfs ondanks dat ze alleen zichzelf hoeft te spelen komt zelfs dat niet geloofwaardig over. Daarnaast is ze al helemaal niet zo sexy als zij en de media denken dat ze is, haar aanwezigheid hier is uitermate irritant. Een aantal bevallige tegenspelers daarintegen zijn wel sexy, maar daarvoor kan je ook net zo goed een pornofilm op zetten, en dan zie je ook nog eens meer interessants als in deze film.

Een gigantische afrader deze film, werklijk episch walgelijke shit. Deze film komt ook niet in het 'zo fout dat het leuk is' genre, omdat de film gewoonweg niet leuk is. Pledge This 'embodies' de leegheid van glamour als geen andere, maar weet het glamourleven ook niet op een leuke manier op de hak te nemen, daarvoor neemt de film zich veel te serieus. Niet bepaald een cinematografisch hoogstandje, eerder de aller slechtste film ooit. Zelfs Ed Wood of Uwe Boll hadden beter werk afgeleverd. Men kan beter 90 minuten lang naar een vagina kijken, dat is namelijk minder 'kut' dan 90 minuten van je leven verspillen aan deze film. Een welverdiende 0,5*.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten